Rreth Nesh

Liderë në fushëveprimin e vetë.

Produktet dhe sherbimet qe Kompania jonë i ofron janë shumë të avancuara pasi që ka një staf te profesionalizuar dhe të kompletuar në të gjitha departamentet e kërkuara, ndërsa produktet dhe sherbimet i ofrojmë në bazë të kërkesave të konsumatorve duke i mundësuar eksperiencë unike gjatë navigimit në webfaqe apo në programet që ne i zhvillojmë.

Projektet

Kemi nderin të ju prezantojmë disa nga punët tona ku
mund ti shiqoni dhe të bindeni për punët tona.

Kontakti

Mund të na kontaktoni nëpërmjet numrit tonë të telefonit apo e-mailit:

Lokacioni Ynë:

Dragodan (Ish Zyret e Rrotës)
Prishtinë 10000
Kosovo

Telefoni:

+383 45 15 15 10

E-mail:

info@raketa.host